Zo werkt het


stap 1
Stap 1
Inloggen

Per e-mail ontvangt u van ons de login-gegevens van uw eigen Sanitair Kiezer. Na het inloggen belandt u op de Home-pagina met een aangepast menu. Via Mijn Woning komt u terecht in het proces waar het allemaal om gaat: u kunt uw eigen sanitair gaan kiezen.

stap 2
Stap 2
Mijn dashboard

Welkom! U komt terecht in een mooi overzicht van de woning(en) die beschikbaar zijn binnen het project waar u een woning heeft gekocht of huurt. Hierin kunt u nogmaals alle tekeningen doornemen en de mogelijkheden op sanitair-gebied bekijken.

stap 3
Stap 3
Samenstellen

Links in het menu vind u de link naar 'Samenstellen'. Zodra u er klaar voor bent, klikt u hierop om te starten met het samenstellen en kiezen van uw sanitair. U komt terecht in de basis-opstelling van de eerste ruimte die u mag samenstellen.

stap 4
Stap 4
Personaliseren

Indien beschikbaar, heeft u naar de basis-opstelling keuze uit een alternatieve opstelling. Bekijk en maak de keuze die het beste bij u past. Het assortiment waaruit u kunt kiezen wordt aangepast op uw keuze.

stap 3
Stap 5
Vervangen

Wilt u een product vervangen door een luxere of mooiere variant? U krijgt een overzicht van geselecteerde categori├źn te zien waaruit u kunt kiezen. Ook kunt u kiezen om alle producten te bekijken. Kies hiervoor op 'Toon alles'.

stap 4
Stap 6
Product vervangen

Wanneer u een categorie gekozen heeft, krijgt u een overzicht met producten te zien. Wanneer u het gewenste product gevonden hebt, klikt u op de knop 'Vervangen'.

stap 3
Stap 7
Product in detail

Als u meteen weet wat u wilt, is dat natuurlijk fantastisch. Maar wilt u toch meer weten, bekijk dan de producten in detail door op 'Bekijken' te klikken. Keuze gemaakt? Vergeet dan niet de installatiehoogte aan te geven. Niet blij met de keuzes, een reset blijft mogelijk.

stap 4
Stap 8
Offerte maken

Helemaal tevreden met alle ruimtes en keuzes? Dan kunt u nu de offerte maken door op 'Maak offerte' te klikken. Indien bepaalde details, zoals de installatie-hoogte, vergeten zijn, dan zal dit worden aangegeven. Zo weet u zeker dat alle details goed worden doorgegeven.

stap 3
Stap 9
Afronden

Zodra u de gehele offerte hebt doorgelezen en echt zeker weet dat u uw badkamer en toilet zo wilt laten opleveren, kunt u de offerte versturen. Klik op 'Offerte indienen' en wacht de bevestiging vanuit Plieger af. Let op, u kunt hierna niets meer aanpassen, dus kijk alle keuzes goed na.

stap 4
Stap 10
Contact

Natuurlijk kan het voorkomen dat na het indienen van de offerte er nog een wijziging moet worden gedaan. Geen nood! U kunt via 'Contact' direct contact opnemen met onze medewerkers. Deze pagina vind u links in het menu onder 'Contact'. Onze medewerkers kunnen uw bouwkavel weer vrijgeven.

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showrooms of maak een videoafspraak. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je idee├źn. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het goed en geregeld is.

Vakmensen werken met Plieger. Jij?

Bied je klant een totaalpakket. Met jouw vakmanschap en ons assortiment. Zo online besteld. Of snel opgehaald bij een van onze 55 vestigingen. Lastige klus? Wij denken met je mee.