Zo werkt het


stap 1
Stap 1
Inloggen

Per e-mail ontvangt u van ons de login-gegevens van uw eigen Plieger Sanitair Kiezer. Na het inloggen komt u in uw eigen persoonlijke pagina

stap 2
Stap 2
Mijn dashboard

Welkom! U komt terecht in een mooi overzicht van uw toekomstige woning(en).

stap 3
Stap 3
Contact

Via het contactformulier kunt u uw vragen en eventuele bijlage(s) kenbaar maken bij onze medewerkers. Onze medewerkers zullen uw mail in behandeling nemen.

stap 4
Stap 4
Samenstellen

Links in het menu vindt u de knop naar 'Samenstellen'. Zodra u er klaar voor bent, klikt u hierop om te starten met het samenstellen en kiezen van uw sanitair. U komt terecht in het basis-pakket van de eerste ruimte die u mag samenstellen.

stap 3
Stap 5
Personaliseren

Indien beschikbaar, heeft u naast het basis-pakket keuze uit alternatieve pakketten. Bekijk en maak de keuze die het beste bij u past. Het assortiment waaruit u kunt kiezen wordt aangepast naar uw keuze.

stap 4
Stap 6
Vervangen

Wilt u een product vervangen door een luxere of mooiere variant? U krijgt een overzicht van geselecteerde categoriën te zien waaruit u kunt kiezen. Bekijk en maak de keuze die het beste bij u past. Het assortiment waaruit u kunt kiezen wordt aangepast naar uw keuze.

stap 3
Stap 7
Product in detail

Wanneer u een categorie gekozen heeft, krijgt u een overzicht met producten te zien. Als u meteen weet wat u wilt, is dat natuurlijk fantastisch. Maar wilt u toch meer weten, bekijk dan de producten in detail door op 'Bekijken' te klikken.

stap 4
Stap 8
Product vervangen

Wanneer u het gewenste product heeft gevonden, klikt u op de knop 'Vervangen'. Vergeet dan niet, waar mogelijk, de juiste montagehoogte op te geven.

stap 3
Stap 9
Offerte maken

Helemaal tevreden met alle ruimtes en keuzes? Dan kunt u nu de offerte maken door op de knop “Offerte maken” te klikken. Vervolgens komt u op een nieuwe pagina waar u de offerte met uw keuzes kunt controleren, downloaden en indienen.

stap 4
Stap 10
Offerte controleren en indienen

Controleer de offerte inclusief opgegeven montagehoogtes. Indien u nog wat wilt wijzigen kunt u op de knop “Terug naar samenstellen” klikken. Als de offerte geheel conform uw wens is, kunt u de offerte indienen. Klik op ‘Offerte indienen’ en wacht de bevestiging vanuit Plieger af. Let op; na het indienen van de offerte kunt u niets meer aanpassen, dus kijk alle keuzes goed na. Uw offerte is na het indienen zichtbaar onder de knop “Mijn offerte”.

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showrooms of maak een videoafspraak. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het goed en geregeld is.

Vakmensen werken met Plieger. Jij?

Bied je klant een totaalpakket. Met jouw vakmanschap en ons assortiment. Zo online besteld. Of snel opgehaald bij een van onze 55 vestigingen. Lastige klus? Wij denken met je mee.