Vanuit de basis naar een hoger niveau

Met Plieger Sanitair Kiezer gaan productiviteit en kostencontrole altijd samen

U wilt als professionele installateur toegang tot de kennis van Plieger, het gemak van een online oplossing en de efficiëntie van compleet aangeleverde bestekken? Zelf uw leveranciers kiezen, groeien en toch onafhankelijk blijven opereren? Neem contact op met Plieger en bekijk samen met uw contactpersoon welke mogelijkheden Plieger Sanitair Kiezer u te bieden heeft. Met Plieger Sanitair Kiezer gaan productiviteit en kostencontrole altijd samen: voor alle installerende en bouwende partners die betrokken zijn bij het project én de projectontwikkelaar zelf. Maar bovenal uw klant, de koper, zal blij zijn met uw keuze voor Plieger Sanitair Kiezer.

Kopers bekijken vanaf hun mobile devices of hun pc de indelingen die als basis aangewezen zijn voor de badkamer en het toilet van hun nieuwe woning. Voor u als installateur zijn hier mogelijkheden om uit te gaan van verschillende basis-opstellingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet kunnen kopers met Plieger Sanitair Kiezer vanuit deze basisindelingen vervolgens op een overzichtelijke wijze zien welke opties beschikbaar zijn om de nieuwe badkamer en toilet naar eigen wensen en financiële mogelijkheden aan te passen. De website houdt precies bij welke aanpassingen gekozen zijn, zelfs als de verbinding om wat voor reden dan ook wegvalt.

U kunt Plieger Sanitair Kiezer gebruiken zoals u het zelf graag wilt. U zult erachter komen dat kostenbesparingen al snel zichtbaar zullen zijn, terwijl u volledig ontzorgd wordt.

Er wordt gewerkt met standaard uitvoeringen, alle kopers dienen hun wensen en keuzes voor een uiterste datum bevestigd te hebben, deze zijn op de juiste wijze voorzien van technische informatie en kunnen niet meer aangepast worden. Dankzij deze werkwijze kunt u uw werk beter inplannen, zowel wat betreft inzet van personeel als ook de verwachte opleverdatum. Meer weten? Neem contact op met Plieger en bespreek alle mogelijkheden met uw contactpersoon.

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showrooms of maak een videoafspraak. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het goed en geregeld is.

Vakmensen werken met Plieger. Jij?

Bied je klant een totaalpakket. Met jouw vakmanschap en ons assortiment. Zo online besteld. Of snel opgehaald bij een van onze 55 vestigingen. Lastige klus? Wij denken met je mee.