Zo mooi is het!

Schaalbaar tot ieder niveau voor aannemers en projectontwikkelaars

Of het nu om een paar of paar honderd huizen gaat, met Plieger Sanitair Kiezer kunt u altijd snel en efficiënt het sanitair van uw nieuwbouwproject laten indelen door uw kopers. Niet alleen voor u, maar ook voor uw (onder)aannemers, installateurs én bovenal uw kopers zijn de voordelen legio. Bovendien is dit volledig onafhankelijk van de partijen waarmee u wilt werken.

Op hun gemak, in hun eigen omgeving, wanneer zij willen.

Wanneer het uw kopers uitkomt, maken zij gebruik van Plieger Sanitair Kiezer. Dit kan altijd en overal via de pc, laptop of de diverse mobile devices die nu en in de toekomst op de markt beschikbaar zijn. Nadat ze ingelogd zijn komt iedere koper op de pagina, die alleen voor hun bestemd is. Deze is volledig gepersonaliseerd en wordt gepresenteerd met de standaardindelingen en de mogelijke opties voor hun woning. Binnen de mogelijkheden die u aangeeft voor uw project kunnen zij alle onderdelen (behalve het installatiemateriaal) op artikelniveau wijzigen: mooiere kranen, bredere of uitgebreidere meubels, ander sanitair, extra douche-opties, een strakker of luxer bad, het kan allemaal. De grenzen bepaalt u van te voren.

Meerwerk: Inzichtelijk en overzichtelijk, voor u en uw klant.

Alle extra kosten voor installatie en montage zijn meteen inzichtelijk, als dat van toepassing is. Het overzicht met totale meerkosten wordt na iedere aanpassing meteen door het systeem aangepast en getoond. Zo weet uw koper altijd wat het effect is van de toegepaste veranderingen. Bovendien zorgt Plieger met haar kennis en ervaring, en die van de betrokken partijen, ervoor dat er geen keuzes worden gemaakt, die bouwtechnisch of door gebrek aan ruimte niet mogelijk zijn. Alle installatiematerialen zijn zichtbaar en onzichtbaar onderdeel van het overzicht, zodat de meerwerkkosten op correcte wijze worden getoond. Hierdoor worden uw klanten achteraf niet verrast met onverwachte extra kosten. Om zeker te zijn dat alle wensen goed geïnstalleerd kunnen worden, controleren wij de opdrachtbevestigingen voordat deze naar u, de onderaannemer of installateur worden verstuurd.

Operationele en financiële voordelen door ontzorging.

U kunt Plieger Sanitair Kiezer gebruiken zoals u het zelf graag wilt. U zult erachter komen dat kostenbesparingen al snel zichtbaar zullen zijn, terwijl u volledig ontzorgd wordt:
Er wordt gewerkt met standaard uitvoeringen, alle kopers dienen hun wensen en keuzes voor een uiterste datum bevestigd te hebben, deze zijn op de juiste wijze voorzien van technische informatie en kunnen niet meer aangepast worden. Dankzij deze werkwijze kunt u uw werk beter inplannen, zowel wat betreft inzet van personeel als ook de verwachte opleverdatum. Meer weten? Neem contact op met Plieger en bespreek alle mogelijkheden met uw contactpersoon.

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showrooms of maak een videoafspraak. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het goed en geregeld is.

Vakmensen werken met Plieger. Jij?

Bied je klant een totaalpakket. Met jouw vakmanschap en ons assortiment. Zo online besteld. Of snel opgehaald bij een van onze 55 vestigingen. Lastige klus? Wij denken met je mee.