Kies voor karakter

Stel uw eigen droom badkamer of toilet samen met de Plieger Sanitair Kiezer

Droomt u er al van? Het nieuwste sanitair volgens de laatste trends en de laatste technische snufjes verwerkt in uw badkamer? Wellicht wilt u een moderne of juist klassieke badkamer, waarbij alle producten in dezelfde stijl zijn gebracht? U gaat in ieder geval een spannende tijd tegemoet. Voor uw nieuwbouwwoning stelt u via Plieger Sanitair Kiezer uw nieuwe badkamer en toilet samen met behulp van de laatste digitale en gebruiksvriendelijke ontwikkelingen op het internet. In uw persoonlijke digitale omgeving kunt u op heldere wijze doelgericht uw wensen invullen en financieel bekijken. Wij nemen u graag bij de hand en zorgen ervoor dat uw dromen uitkomen. Log snel in en maak uw badkamerdromen waar.

In uw eigen vertrouwde omgeving, wanneer u het wilt, in alle rust. Gaat u gebruik maken van Plieger Sanitair Kiezer? Dit kan altijd en overal via alle moderne digitale en mobiele devices die nu en in de toekomst op de markt beschikbaar zijn. Nadat u ingelogd bent, komt u op uw eigen pagina, die alleen voor u bestemd is. Deze is volledig gepersonaliseerd en wordt gepresenteerd met de basisopstelling en de varianten voor uw woning. Binnen het assortiment die voor u aangegeven is, kunt u alle onderdelen (behalve het installatiemateriaal) wijzigen: een thermostaatkraan in plaats van een normale douchekraan, bredere of uitgebreidere meubels, een hangend toilet in plaats van een staand model, extra douche-opties, een strakker of luxer bad, het kan allemaal. U kunt kiezen uit alle merken die Plieger kan leveren en de Plieger eigen en exclusieve merken, maar uiteindelijk gaat het om wat u wel of niet leuk vindt, of wat u bereid bent om extra te investeren in uw eigen badkamer of toilet. Wilt u meer weten over het gehele bestelproces, bekijk dan deze pagina waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Meerwerk: Inzichtelijk en overzichtelijk. Alle extra kosten voor installatie en montage worden meteen getoond in het overzicht, als dat van toepassing is. Het overzicht met totale meerkosten wordt na iedere aanpassing meteen door het systeem aangepast en getoond, zodat u altijd ziet wat de financiële gevolgen zijn. Bovendien zorgt Plieger met haar kennis en ervaring, en die van de betrokken partijen, ervoor dat er geen keuzes worden gemaakt, die bouwtechnisch of door gebrek aan ruimte niet mogelijk zijn. Alle installatiematerialen zijn zichtbaar en onzichtbaar onderdeel van het overzicht, zodat de meerwerkkosten op correcte wijze worden getoond. Hierdoor wordt u achteraf niet verrast met onverwachte extra kosten. Om zeker te zijn dat al uw wensen goed geïnstalleerd kunnen worden, checken wij iedere opdrachtbevestiging voordat deze naar u wordt verstuurd.

Wij staan altijd voor u klaar. Mocht u vragen hebben of twijfelen over bepaalde keuzes, dan kunt u altijd contact met ons opnemen tijdens kantooruren. Dit kan via email, telefoon of via onze contact pagina. Wij staan u graag bij om u verder te helpen met uw wensen en keuzes!

Nog meer weten over Plieger? Ga dan naar https://plieger.nl of bekijk de bedrijfsfilm

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showrooms of maak een videoafspraak. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het goed en geregeld is.

Vakmensen werken met Plieger. Jij?

Bied je klant een totaalpakket. Met jouw vakmanschap en ons assortiment. Zo online besteld. Of snel opgehaald bij een van onze 55 vestigingen. Lastige klus? Wij denken met je mee.